Nieuws

Januari 2020

We zijn verhuisd naar de Zadelmakersstraat 20a in Sneek.

Januari 2017

Na VvE Zwetteburght hebben ook de leden van de VvE’s Kaatsland, de Aldfeart en Keizersmantel gekozen om hun VvE te laten beheren door Benedictus VvE Beheer. Wij bedanken jullie voor het gegeven vertrouwen en zullen jullie belangen zo goed als mogelijk vertegenwoordigen.

28 September 2016

VvE Zwetteburght kiest Benedictus VvE beheer voor het beheer van haar VvE vanaf 1 januari 2017. Wij verheugen ons op deze samenwerking.

Trots

Trots zijn we op een mooi artikel in Ondernemend Friesland.

Ons belangrijkste doel is het ontzorgen van de Vereniging van Eigenaren.

14 September 2016:

Brand in de parkeergarage, grote rookpluimen uit de ventilatieschacht. Door snel en adequaat optreden van de brandweer is grote schade voorkomen. Nu is het zaak als VvE-beheerder om samen met de eigenaren, verzekering, etc. de ontstane schade zo snel mogelijk te herstellen.

Dank zij het snelle reageren van alle betrokkenen is de vervolgschade vlot inzichtelijk gemaakt en is binnen anderhalve week de parkeergarage, bergingen, liften en portieken geheel gereinigd.

Als VvE beheerder zijn we er trots op dat we in dit team de belangen van de VvE hebben mogen vertegenwoordigen.

Januari 2016:

Een mooi artikel in het eindejaarsnummer van Ondernemend SudWestFryslan over onze jonge onderneming. Lees hier het artikel: Benedictus Vve Beheer van start met nieuwe dienst.

14 December 2015:

De VvE Wilhelminaplein besluit in haar ALV om het VvE beheer uit te besteden aan Benedictus VvE Beheer.  Welkom, Fries Museum, Parkeergarage, winkels en eigenaar/bewoners van de 40 appartementen. We verheugen ons op een goede, persoonlijke samenwerking.