Wij zijn..

De appel valt niet ver van de boom. Deze uitspraak is van toepassing op Benedictus VvE Beheer. Door de kennis en expertise, opgedaan als adviseur in de bouw, te combineren met de administratieve en financiële expertise van Ykje Wiersma, heeft Robert Benedictus het beste van twee werelden bij elkaar gebracht.

“Als nieuwe speler willen we de bestuurders van Verenigingen van Eigenaren graag op een persoonlijke wijze van een kwalitatief goede en betrouwbare dienst voorzien. Ontzorgen van bestuurders en bewoners is daarbij erg belangrijk”.

Het beheren van een appartementencomplex is niet iets wat door de goedbedoelende eigenaar er in de avonduren even bij gedaan kan worden. Het lijkt zo eenvoudig, maar de belangen van alle eigenaren bij een goed onderhouden appartementencomplex zijn groot en soms ook tegenstrijdig. Een professionele beheerder zorgt voor rust en continuïteit, zodat de eigenaar kan genieten van zijn appartement.

Benedictus VvE Beheer werkt met de VvE software van Twinq. Zo is ook de eigenaar betrokken bij zijn VVE. Bestuur én de eigenaars hebben zo elk moment inzicht in de actuele situatie van hun VVE.

Ondanks het feit dat Benedictus VvE Beheer een jonge VvE beheerder is, is er al ruime ervaring opgedaan op de belangrijke onderdelen van het beheer. Zowel op financieel, administratief en technisch gebied. “Op elk van onze vakgebieden hebben we de afgelopen jaren onze sporen verdient, door dit nu te combineren bieden meerwaarde voor de eigenaar/bestuurder. Onze betrokkenheid krijgt hierdoor extra diepgang.”

IMG_6599_homepage